Halibut Alaska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta Alaskan. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz prawdziwy majonez mayo, przyprawę do pieprzu cytrynowego, filety z halibuta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian i דל פחמימות, dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Halibut Pieczony Alaska (Niskotłuszczowy), Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Nie Pieczone " Alaska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść rybę na oprawionej blasze do pieczenia spryskanej sprayem do gotowania.
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułki tartej; łyżką na rybę. Wierzch z okruchami.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio