Habitant Zupa Grochowa

Habitant Zupa Grochowa
Habitant Grochówka jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 517 kalorii, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, grochu, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj 2 szklanki cebuli, marchew, i seler na patelni; smażyć przez 6 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z groszkiem; smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (przez szynkę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż groch będzie miękki, skimming powierzchni od czasu do czasu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
BulionBulion
GrochGroch
4
Usunąć szynkę i liście laurowe; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
5
Wyjąć sól wieprzową; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
6
Wyjąć 1 1/2 szklanki mieszanki grochu; odstawić 5 minut. Puree 1 1/2 szklanki mieszaniny grochu, i wrócić do patelni, mieszając lekko zagęścić. Wymieszaj natkę pietruszki, posiekany tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pokroić w kostkę sól wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
8
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj wieprzowinę na patelnię; przykryć i gotować 5 minut lub aż chrupiące i rumiane, często mieszając. Chochla 1 szklanka zupy do każdej z 8 misek; top każdej porcji z 1 łyżką wieprzowiny i 1 1/2 łyżeczki crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
10
W razie potrzeby posypać świeżymi liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn