Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią
Przepis główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta zupa ma 45 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 80 i kosztuje 51 centów za porcję. Mieszanka cebuli, oliwa z oliwek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Główne wyzwanie: zupa z pieczonych pomidorów i czerwonego Chili, Główne wyzwanie: grillowane Barramundi z krewetkami wasabi i przegrzebkami w azjatyckim bulionie, oraz Główne wyzwanie: Spódnica stek Tostada z czarną fasolą i salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać cebulę i grzyby i podsmażyć na złoty kolor. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Sól
3
Tymczasem, w średniej wielkości misce, połączyć sok pomarańczowy, sok z limonki i chili w proszku.
Dodać soki do mieszanki grzybowej wraz z bulionem z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o dwie trzecie. Wymieszaj miód i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Grzyby
Miód
5
Rozgrzać grill lub patelnię grillową do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
6
Plastry cukinii natrzeć kminkiem i doprawić solą. Cukinię grillować, zaznaczając obie strony, ale utrzymując plastry nadal jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Kminek
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć na deskę do krojenia. Cukinię pokroić na 1-calowe kawałki i ułożyć na dużym talerzu. Top z mieszaniną grzybów i posypać kolendrą i kozim serem.