Guy ' s Knot for Nuthin, Everything Precel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Guy ' s Knot na Nuthin, wszystko precel spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 52 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Knot Cookies, Czosnek Węzeł Przepis, oraz No-Knead Knot Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W szklanej miarce dodaj ciepłą wodę i drożdże. Wymieszać i odstawić na 10 minut.
W robocie kuchennym wyposażonym w ostrze ciasta dodać suche składniki i parmezan i pulsować razem 3 razy w odstępach 5 sekund.
Dodać 1 jajko i ciepłą wodę i mieszaninę drożdży.
Mieszaj, aż ciasto się połączy, pulsuj przez 10 sekund odstępów 3 razy. Odwróć się na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej lub deski do krojenia. Zagnieść 10 do 12 razy, dodając trochę mąki, jeśli jest lepka.
Ciasto przeciąć na pół i odstawić.
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 12 na 17 cali, o grubości około 1/4 cala.
Posypać 3/4 szklanki Cheddar w środku (krótki sposób). Złożyć 1/3 ciasta na, i posypać 3/4 szklanki Cheddar. Wchodzisz na ostatnią trzecią i szczypta krawędzie zamknięte.
Zwiń wałkiem do ciasta, tworząc prostokąt o wymiarach 11 na 15 cali.
Pokrój na 1 1/2-calowe podłużne paski.
Uszczypnij przycięte krawędzie, a następnie zwiń w kształt cygara. Uformuj kształt precla i połóż na blasze wyłożonej silikonową matą do pieczenia. Powtórz z drugą kulką ciasta.
Ubić Pozostałe jajko i mleko w małej misce.
Uformowane precle posmarować mieszanką jajeczną, a następnie równomiernie posypać makiem, sezamem, płatkami cebuli i solą koszerną.
Piec, aż ładnie rumiane, o 16 do 18 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.