Gunflint Walleye
Gunflint Walleye wymaga mniej więcej 1 godzina i 34 minuty od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 30 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka sera romano, ser romano, sól & pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Walleye na patyku, Pieczony Walleye, oraz Honey Walleye.
Instrukcje
Spryskaj patelnię do pieczenia 15x10x1 z gotowaniem nieprzywierającym spray.In mały rondel, roztopić masło i wymieszać z czosnkiem i sokiem z cytryny.Filety opłukać.
W razie potrzeby pokroić na 6 porcji.
Filety umieścić w jednej warstwie na patelni do pieczenia.
Posmarować masłem czosnkowo-cytrynowym; doprawić lekko solą i pieprzem.
Posypać rybę serem Romano i przykryć bułką tartą.
Skropić rybę pozostałym masłem czosnkowo-cytrynowym. (Ryby można przygotować do tego punktu, przykryć i schłodzić do 1 godziny).
Piec w piekarniku 450 przez 10 do 12 minut lub do momentu, aż łatwo się zbrylają.
Filety przełożyć na ciepły półmisek i udekorować zieloną cebulą.