Gunflint Walleye

Gunflint Walleye
Gunflint Walleye wymaga mniej więcej 1 godzina i 34 minuty od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 30 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka sera romano, ser romano, sól & pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Walleye na patyku, Pieczony Walleye, oraz Honey Walleye.

Instrukcje

1
Spryskaj patelnię do pieczenia 15x10x1 z gotowaniem nieprzywierającym spray.In mały rondel, roztopić masło i wymieszać z czosnkiem i sokiem z cytryny.Filety opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W razie potrzeby pokroić na 6 porcji.
3
Filety umieścić w jednej warstwie na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Posmarować masłem czosnkowo-cytrynowym; doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Posypać rybę serem Romano i przykryć bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Skropić rybę pozostałym masłem czosnkowo-cytrynowym. (Ryby można przygotować do tego punktu, przykryć i schłodzić do 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec w piekarniku 450 przez 10 do 12 minut lub do momentu, aż łatwo się zbrylają.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Filety przełożyć na ciepły półmisek i udekorować zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 34 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia6
Magazyn