Gumbo z kurczakiem i kiełbasą

Gumbo z kurczakiem i kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 645 kalorii, 35g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Mieszanka sosu worcestershire, dekoracji: zielona cebula, seler, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Gumbo Z Kurczakiem I Kiełbasą, Best Ever Chicken and Sausage Gumbo, oraz Gumbo z kurczakiem i kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub aż rumiane.
Osuszyć na papierowych ręcznikach, zastrzegając kapiele w holenderskim piekarniku. Odstaw kiełbasę na bok.
Gotować kurczaka w zastrzeżonych kapie w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub aż rumiane.
Wyjąć do ręczników papierowych, zastrzegając kapanie w holenderskim piekarniku. Odstaw kurczaka na bok.
Dodaj wystarczającą ilość oleju do kapieli w holenderskim piekarniku, aby zmierzyć 1/2 szklanki.
Dodać mąkę i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 20 do 25 minut, lub aż zasmażka jest w kolorze czekoladowym.
Mieszać w cebuli, papryka, i seler; gotować, często mieszając, 8 minut lub do miękkości. Stopniowo dodawaj 2 ćwiartki gorącej wody i doprowadzaj mieszaninę do wrzenia; dodaj kurczaka, czosnek i następne 5 składników. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Dodaj kiełbasę do gumbo; gotować 30 protokół. Wymieszać w zielonej cebuli; gotować przez 30 więcej minut.
Kości kurczaka, i pokroić mięso w paski; powrót kurczaka do gumbo, i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
W razie potrzeby posypać proszkiem fil.
Podawać na gorącym ugotowanym ryżu.
Dekorować, w razie potrzeby.