Gulf Coast Gumbo

Gulf Coast Gumbo
Need a dairy free main course? Gulf Coast Gumbo może być świetny przepis, aby spróbować. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 565 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, krewetki, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gulf Coast Gumbo, Gulf Coast krewetki i kasza, oraz Gulasz Z Owoców Morza Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wywar z kurczaka zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać raki trochę na raz, tak aby nie zatrzymać wrzenia, i niech gotować, aż różowy. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć raki i odstawić, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć. (Usuń i wyrzuć wszelkie zanieczyszczenia, które pojawiły się na powierzchni stada.) Teraz Usuń muszle z krewetek i dodaj muszle do garnka z kurczakiem, rezerwując niegotowane krewetki na półmisku. Pozwól, aby skorupki krewetek gotowały się w bulionie, aż będą różowe, a następnie odcedź wywar do innego pojemnika i wyrzuć skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
RakiRaki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Podczas gdy skorupy krewetek są wrzątku, podgrzać oliwę z oliwek w patelni saute na średnim ogniu. Brązową kiełbasę i wyjąć na talerz, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć. W kapiące kiełbasy na średnim ogniu, podsmażyć cebulę, seler, i zielona papryka, aż cebula zamienia półprzezroczyste. Zmniejszyć ogień i ubić mąkę, aby roux, i niech gotować przez około 15 minut, aż stanie się brązowy roux.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podczas zasmażki jest browning, pokroić kiełbasę na 1/4 do 1/2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Do małej miski włóż pastę pomidorową i dodaj trochę ciepłego wywaru, aby uzyskać zawiesinę. Stopniowo ubijamy ciepły wywar i pastę pomidorową do zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodaj czosnek w proszku, pokruszona czerwona papryka, okra, 1 łyżka natki pietruszki, szalotki, czerwona papryka, pomidory i kiełbasa. Gotować na małym ogniu, aż okra-która zawiera środek zagęszczający-będzie miękka, około 15 minut, a kiełbasa jest gotowana. Podczas gotowania mieszanki Usuń raki z muszli. (Odbywa się to poprzez pękanie ogona obiema rękami i zmuszanie go do powrotu przez zakręt ogona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
RakiRaki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
7
Dodaj ostrygi i krewetki do garnka i gotować o 5 minut, aż ostrygi są pulchne i krewetki są różowe. Wymieszaj raki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Wyjmij garnek z ognia i ostrożnie złóż kraba, starając się nie rozbić grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Aby służyć, umieścić trochę ryżu na danie do serwowania i łyżka niektóre gumbo nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
GumboGumbo
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
10
Posypać pudrem i udekorować pozostałą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plik W ProszkuPlik W Proszku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn