Need a dairy free main course? Gulf Coast Gumbo może być świetny przepis, aby spróbować. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 565 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, krewetki, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gulf Coast Gumbo, Gulf Coast krewetki i kasza, oraz Gulasz Z Owoców Morza Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wywar z kurczaka zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać raki trochę na raz, tak aby nie zatrzymać wrzenia, i niech gotować, aż różowy. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć raki i odstawić, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć. (Usuń i wyrzuć wszelkie zanieczyszczenia, które pojawiły się na powierzchni stada.) Teraz Usuń muszle z krewetek i dodaj muszle do garnka z kurczakiem, rezerwując niegotowane krewetki na półmisku. Pozwól, aby skorupki krewetek gotowały się w bulionie, aż będą różowe, a następnie odcedź wywar do innego pojemnika i wyrzuć skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Raki
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podczas gdy skorupy krewetek są wrzątku, podgrzać oliwę z oliwek w patelni saute na średnim ogniu. Brązową kiełbasę i wyjąć na talerz, aż będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć. W kapiące kiełbasy na średnim ogniu, podsmażyć cebulę, seler, i zielona papryka, aż cebula zamienia półprzezroczyste. Zmniejszyć ogień i ubić mąkę, aby roux, i niech gotować przez około 15 minut, aż stanie się brązowy roux.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Podczas zasmażki jest browning, pokroić kiełbasę na 1/4 do 1/2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Do małej miski włóż pastę pomidorową i dodaj trochę ciepłego wywaru, aby uzyskać zawiesinę. Stopniowo ubijamy ciepły wywar i pastę pomidorową do zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Dodaj czosnek w proszku, pokruszona czerwona papryka, okra, 1 łyżka natki pietruszki, szalotki, czerwona papryka, pomidory i kiełbasa. Gotować na małym ogniu, aż okra-która zawiera środek zagęszczający-będzie miękka, około 15 minut, a kiełbasa jest gotowana. Podczas gotowania mieszanki Usuń raki z muszli. (Odbywa się to poprzez pękanie ogona obiema rękami i zmuszanie go do powrotu przez zakręt ogona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Raki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(zalecany: Sos A1)
Ketmia Jadalna (okra)
7
Dodaj ostrygi i krewetki do garnka i gotować o 5 minut, aż ostrygi są pulchne i krewetki są różowe. Wymieszaj raki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Wyjmij garnek z ognia i ostrożnie złóż kraba, starając się nie rozbić grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Aby służyć, umieścić trochę ryżu na danie do serwowania i łyżka niektóre gumbo nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumbo
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
10
Posypać pudrem i udekorować pozostałą natką pietruszki.