Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane
Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, mleko, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane, Rosół z mąką kukurydzianą pierogi z szałwii, oraz Crock Pot gulasz z kurczaka z pierogami kukurydzianymi-6 punktów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Ułóż kawałki wieprzowiny jedną warstwą głęboko w dużej patelni do pieczenia. Broil, często mieszając, aż mięso jest rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Wylać i wyrzucić tłuszcz.
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piekarniku lub dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmiękną i stał się przezroczysty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż czosnek jest pachnący, ale nie Brązowy, 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Wymieszać ziemniaki i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
7
Wlać wodę, bulion wołowy, pokrojoną marchewkę, chili w proszku, majeranek, 1/2 łyżeczki tymianku, liście laurowe, gałkę muszkatołową, 1 łyżeczkę soli i pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Dusić, aż mięso i wszystkie warzywa będą miękkie, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Majeranek
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)
8
Aby zrobić pierogi z szałwii i mąki kukurydzianej: mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, szałwię, 1/4 łyżeczki tymianku i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
10
Dodaj mleko na raz, mieszając, aż mieszanina się utrzyma.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
11
Gdy gulasz jest gotowy, usuń liście laurowe. Doprowadzić gulasz do delikatnego wrzenia na średnim ogniu. Upuść pierogi przez zaokrąglone łyżki równomiernie na powierzchni. Przykryć garnek i gotować przez 12 minut, aż pierogi się ugotują. Pierogi wrzucić do miski z zupą i polać dużą ilością gulaszu.
Żeberka wieprzowe działają bardzo dobrze z Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.