Gulasz z żółwi Mike ' s Bait Shop

Gulasz z żółwi Mike ' s Bait Shop
Gulasz z żółwi Mike ' s Bait Shop zajmuje około 4 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 27g tłuszczu i w sumie 512 kalorii. Za $2.18 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 26 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką mięso żółwia, masło, mięso z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 81%. Podobne przepisy to Gulasz Z Żółwia, Bunny Bait, oraz Blueberry Boy Bait.

Instrukcje

1
Umieść żółwia, kurczaka i mięso wieprzowe w osobnych garnkach z wystarczającą ilością wody, aby przykryć mięso. Doprowadź każdy do wrzenia i gotuj do miękkości. Wyrzuć wodę z żółwia i wieprzowiny, ale zachowaj bulion z kurczaka. Odkostnić całe mięso, rozerwać lub pokroić na kawałki wielkości kęsa i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
W bardzo dużym garnku Połącz trzy mięsa, cebulę i zarezerwowany bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cebula będzie miękka, około 45 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku. W tym czasie można przygotować ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj ziemniaki i masło do garnka i gotuj przez około 30 minut lub do momentu, gdy ziemniaki nie będą do końca ugotowane. Zmniejsz ogień do małego i gotuj zupę. Dodaj pół na pół śmietanki i mleko. Doprowadź zupę do wrzenia i gotuj przez około 15 minut. Uważaj, aby nie zwinąć nabiału, ponieważ jest zbyt gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zupę podawać na gorąco z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje60
Ocena Zdrowia21
Magazyn