Gulasz z wołowiną i boczkiem

Gulasz z wołowiną i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z wołowiną i boczkiem. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz mielony pieprz, marchew, nierafinowaną sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć nierafinowaną sól morską, można śledzić to danie główne z Krem Kokosowy jako deser. 1717 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Farmhouse Gulasz Jagnięcy Z Warzywami, Gulasz Wołowy Z Bekonem I Chili, oraz Gulasz z pieczarkami, wołowiną i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą i pieprzem.Roztopić masło w garnku z grubym dnem i wrzucić boczek. Pozostawić do renderowania jego tłuszczu i brązowy trochę w maśle, a następnie wrzucić wołowinę i brązowy z każdej strony o 3 protokół.Wymieszać z warzywami, bulionem i winem. Zagotować na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 4 do 5 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjmij mięso z garnka i rozdrobnij je nożem i widelcem. Wróć rozdrobnione mięso do garnka i zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zdejmij pokrywę garnka i pozwól mu gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o 1/
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Posypać świeżym tymiankiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn