Gulasz z wołowiną i boczkiem

Gulasz z wołowiną i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z wołowiną i boczkiem. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz mielony pieprz, marchew, nierafinowaną sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć nierafinowaną sól morską, można śledzić to danie główne z Krem Kokosowy jako deser. 1717 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Farmhouse Gulasz Jagnięcy Z Warzywami, Gulasz Wołowy Z Bekonem I Chili, oraz Gulasz z pieczarkami, wołowiną i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą i pieprzem.Roztopić masło w garnku z grubym dnem i wrzucić boczek. Pozostawić do renderowania jego tłuszczu i brązowy trochę w maśle, a następnie wrzucić wołowinę i brązowy z każdej strony o 3 protokół.Wymieszać z warzywami, bulionem i winem. Zagotować na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 4 do 5 godzin, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjmij mięso z garnka i rozdrobnij je nożem i widelcem. Wróć rozdrobnione mięso do garnka i zwiększ temperaturę do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Zdejmij pokrywę garnka i pozwól mu gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o 1/
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Posypać świeżym tymiankiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn