Gulasz z przegrzebków i ostryg
Gulasz z przegrzebków i ostryg to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cienkiej zielonej cebuli, prosciutto, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Wymieszać w zielonej cebuli, seler, i prosciutto; przykryć garnek i gotować mieszaninę, mieszając raz, przez 2 protokół.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać przegrzebki i ostrygi z płynem do mieszanki zielonej cebuli; gotować odkryte, często mieszając, aż przegrzebki są gotowane przez, o 5 protokół.
Wymieszać kukurydzę, pomidor, pół na pół, pieprz jalapeno, olej sezamowy, i kolendry do mieszaniny ostryg.
Wyjmij garnek z ognia, przykryj i pozostaw gulasz do równomiernego podgrzania, około 10 minut.
Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.