Gulasz z pora i przegrzebka
Por i gulasz może być tylko zupa szukasz. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bulion z kurczaka z mniejszą zawartością sodu, bulion z kurczaka z mniejszą zawartością sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z pora i ziemniaków, Gulasz z wędzoną wołowiną i porem, oraz Gulasz Z Pora, Ziemniaków I Szpinaku.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym; lekko płaszcz przegrzebki z gotowania sprayu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj jedną trzecią przegrzebków; sear 2 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Usuń przegrzebki z patelni. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi przegrzebkami.
Podczas gdy przegrzebki gotować, rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj por i czosnek; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodać wino i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Dodaj przegrzebki i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty.
Wyjąć z ognia; wymieszać w pół na pół.
Połączyć kolendry, bułka tarta, i skórka cytryny w małej misce; dobrze wymieszać. Chochle dusić w poszczególnych miseczkach; top z mieszaniny bułki tartej.