Gulasz Z Owoców Morza

Gulasz Z Owoców Morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza Śródziemnego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skórki cytrynowej, majonezu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorski Grill z owocami morza ze Skordalią, Śródziemnomorski talerz z grillowanymi owocami morza i warzywami, oraz Gulasz Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać 1/2 łyżeczki czosnku; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
3
Dodać pomidory, skórkę z cytryny i płatki pieprzu; gotować i mieszać przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Dodać sok z małży, wino lub dodatkowy sok z małży, pastę pomidorową i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj ryby, krewetki, przegrzebki i pietruszka. Przykryć i gotować przez 8-10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem, krewetki kolei różowy i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Połączyć majonez i pozostały czosnek; dollop na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn