Gulasz Z Owoców Morza Gulasz
Gulasz z owoców morza gulasz jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 45g białka, oraz 17g tłuszczu. Idź do sklepu i odbierz qt. rosół z kurczaka, przyprawiony majonez, olej canolan i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza Gulasz, Gulf Coast Gumbo, oraz Gulf Coast Jambalaya Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki obrać; skorupki umieścić w rondlu. (Krewetki przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.)
Dodaj końcówki selera i skórkę cebuli na patelnię; posiekaj pozostały seler i cebulę, i rezerwy.(Za pomocą resztek bitów cebuli i selera będzie warstwa smaku i spowodować aromatyczny bulion.)
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Tymczasem gotować kiełbasę w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, często mieszając, 7 do 8 minut lub aż rumiane.
Usunąć kiełbasę; osuszyć. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta. Podsmażyć seler, cebula, i papryka w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj czosnek i smażyć 45 sekund do 1 minuty lub aż pachnące. Wmieszać ziemniaki, 4 składniki i kiełbasę.
Wlać mieszaninę bulionu przez drobny sitko z siatki drucianej do holenderskiego piekarnika, odrzucając ciała stałe. Zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać ryby; gotować 2 do 3 minut lub aż tylko nieprzezroczyste.
Dodaj krewetki, i gotować 2 do 3 minut lub tylko do krewetki skręcić różowy. W razie potrzeby, mieszać w raki, i gotować 2 do 3 minut lub aż gorące.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Łyżka owoców morza do rozgrzanych misek do zupy. Top z mieszaniny bulionu.
Podawać natychmiast z plackami kukurydzianymi na patelni i przyprawionym majonezem.