Gulasz Z Orzeszków Ziemnych
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Gulasz z orzeszków ziemnych może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1044 kalorii. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, cayenne, pasta pomidorowa i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Z Orzeszków Ziemnych, Gulasz Z Orzeszków Ziemnych, oraz Afrykański gulasz z kurczaka z orzeszków ziemnych i słodkich ziemniaków.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu. Kawałki kurczaka przyprawiamy 14 łyżeczkami soli i czarnego pieprzu. Gotować, aż rumiane, obracając, o 8 protokół w ogóle.
Z garnka wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
Dodać cebulę do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, a następnie pomidory i cayenne. Udka i udka kurczaka wrzucić do garnka i wymieszać z 2 szklankami wody. Doprowadzić do duszenia i gotować, częściowo przykryte, przez 10 protokół.
Ubij razem masło orzechowe i pozostałe 34 szklanki wody, aż będzie gładka.
Dodać tę mieszaninę do gulaszu wraz z piersi kurczaka i skrzydełka, okra i pozostałe 1 1/2 łyżeczki soli i 14 łyżeczki czarnego pieprzu. Gotować, częściowo przykryte, aż okra jest właśnie zrobione, o 10 protokół.
Podawać gulasz z ryżem lub makaronem jajecznym, aby uchwycić każdą kroplę charakterystycznego sosu.
Polecanie wina: proste, owocowe czerwone wino, takie jak Beaujolais (lub, jeśli jest Grudzień do marca, Beaujolais Nouveau) będzie żywym towarzyszem masła orzechowego w tym gulaszu.