Gulasz Z Meksykańskiego Zielonego Chile

Gulasz z meksykańskiego Zielonego Chile wymaga ok. 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka mielonych goździków, mielonego kminku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Gulasz Z Zielonego Chile, Gulasz Z Zielonego Chile, oraz Gulasz Z Zielonego Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać wołowinę i wieprzowinę, aż równomiernie rumiane ze wszystkich stron.
Mięso wyjąć łyżką szczelinową i umieścić w misce, a następnie odstawić. Gotować i mieszać paprykę i czosnek w tej samej patelni do miękkości.
Połącz pomidory, zielone chiles, pietruszka, cukier, goździki, kminek i czerwone wino w dużym garnku, rozbijając pomidory za pomocą łyżki. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Wymieszać z rumianą wołowiną i wieprzowiną wraz z sokiem, a następnie dodać ugotowany zielony pieprz i czosnek. Przykryć i nadal gotować na małym ogniu przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć pokrywkę i pozostawić na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona, o 45 protokół.