Gulasz Z Kiełbasą Z Indyka

Gulasz Z Kiełbasą Z Indyka
Gulasz z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 157 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, wodę, kiełbasę z indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką wynik 40% to danie jest raczej złe. Spróbuj Gulasz z kiełbasy " aka " gulasz z kiełbasy, Mae ' s Sausage Supreme gulasz, oraz Gulasz z ciecierzycy i kiełbasy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połączyć warzywa, zupę i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać pozostałe składniki; gotować na wolnym ogniu przez 35-45 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn