Gulasz z karczocha i Garbanzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu z karczocha i Garbanzo. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz karczoch serca, płatki chile, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz z karczocha i Garbanzo, Panini z karczocha i tuńczyka z pastą z fasoli Garbanzo, oraz Gulasz Garbanzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw patelnię 4 do 6 na średnim ogniu.
Dodaj olej, cebulę i 1 łyżeczkę soli. Często mieszaj, aż cebula stanie się przezroczysta, około 3 minut.
Dodać czosnek i płatki chile. Mieszaj, aż czosnek zmięknie, 1 do 2 minut.
Dodaj marchew, pomidory, karczochy serca, garbanzos, i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić, aż marchew będzie miękka po przekłuciu, o 15 protokół.
Doprawić szałwią, sokiem z cytryny, solą i pieprzem do smaku. Chochla do misek.