Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową

Gulasz z kalmarów z grzankami czosnkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, wino, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kalmarów z grzanką czosnkową, Gulasz Z Owoców Morza Z Małż I Kalmarów Z Salsą Verde, oraz Risotto czosnkowe z kalmarami i chipsami parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do gulaszu kalmary: rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim garnku.
Dodać czosnek i niech gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj sos pomidorowy, białe wino, tymianek, płatki czerwonej papryki, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Dodaj kalmary i wymieszać, aby połączyć. Nadal gotować, aż mieszanina wraca do gotować, o 2 Więcej minut.
Podawać natychmiast z grzankami czosnkowymi.
Na grzankę czosnkową: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W międzyczasie skropić kromki chleba oliwą z oliwek. Tosty, aż chleb jest chrupiące i obracając złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i natrzeć wierzch tostów z całych ząbków czosnku.
Podawać natychmiast z gulaszem z kalmarów.