Gulasz Z Jabłek

Gulasz Z Jabłek
Gulasz jabłkowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 36g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jabłecznik, mieloną paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Jabłkowy, Slow Cooker Apple Cider Gulasz Wołowy, oraz Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa.

Instrukcje

1
Połączyć mięso gulasz wołowy z mąką, 1/2 łyżeczki soli, czarny pieprz, i 1/8 łyżeczki tymianku w misce; wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w garnku; gotować mięso gulaszu w gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wlać cydr jabłkowy na wołowinę, zmniejszyć ogień do średnio niski, i gotować mieszaninę, aż wołowina będzie miękka, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj marchew, ziemniaki, jabłka, cebula, woda, seler, 1 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka tymianku do garnka; kontynuować gotowanie na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn