Gulasz z fasolą i kiełbasą Cannellini
Gulasz z fasoli i kiełbasy Cannellini wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 509 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 46 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, pomidory w puszkach, kiełbasy z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Fasoli Cannellini, Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini, oraz Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj patelnię grillową sprayem do gotowania oleju roślinnego.
W holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać koper włoski, cebulę, 1 łyżeczkę soli i płatki czerwonej papryki. Gotować, stale mieszając, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Dodać pomidory (Plus soki), fasolę, jarmuż i bulion. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryj patelnię szczelnie dopasowaną pokrywką i przenieś do piekarnika. Gotować, aż warzywa będą miękkie i kapusta zwiędła, 25 do 30 protokół.
Podczas gotowania gulaszu umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Dodać kiełbaski i grill, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 20 protokół. Ostudzić i pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Wyjąć patelnię z piekarnika i dodać ugotowane plastry kiełbasy. Doprawić pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Łyżkę gulaszu do misek i podawać.