Gulasz Z Fasoli Meksykańskiej

Gulasz Z Fasoli Meksykańskiej
Gulasz z meksykańskiej fasoli może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 557 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać fasola garbanzo, cebula, fasola garbanzo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Z Wołowiną I Fasolą Po Meksykańsku, Gulasz Meksykański, oraz Gulasz Wołowy Po Meksykańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać i posortować fasolę pinto, czarną fasolę i fasolę garbanzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Fasola PintoFasola Pinto
2
Umieścić w dużej misce i przykryć wodą. Moczyć przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Fasolę odsączyć i umieścić w dużym garnku; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 godzinę, lub aż fasola będzie miękka. Może być konieczne dodanie większej ilości wody podczas gotowania, aby zapobiec wysuszeniu lub przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszać z kminkiem. Do fasoli dodać cebulę, czosnek i pokruszone pomidory. Dusić 20 minut. Wymieszać kukurydzę i cynamon; gotować 15 minut więcej. Przed podaniem doprawić solą, pieprzem i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn