Gulasz z fasoli, kukurydzy i Kabaczki
Gulasz z fasoli, kukurydzy i squasha może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka papryki, cebuli, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Kapusty, Squasha I Białej Fasoli, Gulasz Z Fasoli Mung I Dyni, oraz Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj wodę z kabaczkiem i kukurydzą. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż squash jest po prostu przetargu, o 15 protokół.
Dodać fasolę i gotować, aż fasola są gorące.
Przenieść 3 szklanki mieszanki squasha do blendera wraz z niektórych cieczy i 1/2 szklanki bazylii; puree. Powrót puree do garnka i zachować ciepło.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oleju.
Dodać cebulę i paprykę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 8 protokół.
Dodać kminek, oregano i 1 łyżeczka papryki i gotować, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół. Warzywa wymieszać do gulaszu i doprawić solą i pieprzem.
W małym rondlu podgrzej pozostałe 1/4 szklanki oleju.
Dodać pozostałe 1 łyżeczkę papryki i gotować na małym ogniu, aż pachnące.
Przełożyć do małej miski.
Dusić gulasz do misek. Zawirować w oleju z papryki, posypać pozostałą 1/4 szklanki posiekanej bazylii i podawać.