Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania)
Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbaskami - (Asturia, Hiszpania) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1247 kalorii, 76g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oscar mayer boczek, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz z fasoli asturyjskiej z kiełbasą -- (Asturia, Hiszpania), Wędzone kiełbaski z serem i fasolą, oraz Kiełbaski z marchwi i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Moczyć fasolę przez noc w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o 2 cale; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Boczek ugotować w dużym garnku na średnim ogniu 4 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać cebulę, por, marchew i czosnek; wymieszać. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Dodać fasolę, szynkę, kiełbaski, liście laurowe i paprykę.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć tylko składniki w stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmyć pianę i tłuszcz z wierzchu gulaszu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dusić, częściowo przykryte, 2-1 / 2 godziny lub do miękkości fasoli. Odtłuszczone tłuszcze z wierzchu gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych