Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu
Powolne gotowanie gulasz z dziczyzny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 42g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, oregano, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, oraz Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić seler, cebulę, czosnek i pietruszkę na dnie wolnej kuchenki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Dziczyznę dobrze brązować w dwóch partiach i dodać do powolnej kuchenki.
Doprawić do smaku solą, pieprzem, oregano i bazylią.
Wlać sos pomidorowy, czerwone Wino i wodę. Gotować na niskim poziomie przez 7 do 10 godzin.