Gulasz z dyni, jarmużu i Czarnej Fasoli
Gulasz z dyni, jarmużu i czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 193 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jarmuż lacinato, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 146 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu, Pikantny gulasz z Czarnej Fasoli, Hominy i jarmużu, oraz Black Eyed Peas and Kale gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w garnku do zupy. Gotować cebulę, aż zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Dodać czosnek i dynię pokrojoną w kostkę i gotować przez kolejne 5 minut. Wymieszać bulion wołowy, pomidory, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie włączyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół.
Gdy zupa się gotuje, zagotuj garnek osolonej wody.
Dodać jarmuż i gotować na wolnym ogniu, aż zmięknie, o 3 protokół.
Po ugotowaniu zupy przez 15 minut dodaj jarmuż, szynkę i czarną fasolę; Duś na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut. Wymieszać z octem sherry i szczaw; zdjąć garnek z ognia.