Gulasz z dyni curry z pieczoną Pepitą

Gulasz z dyni curry z pieczoną Pepitą
Curry gulasz z dyni z pieczoną Pepitas jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka dyni, kolendry, pepitas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Łatwa zupa dyniowa z Tamari Pepitas, Chrupiące Pieczone Pepitas (Pestki Dyni), oraz Świeże ciasto dyniowe ze słoną pieczoną Pepitą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj pory; smażyć do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać imbir i kolejne 3 składniki; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać wodę i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż dynia będzie miękka, o 15 do 20 protokół. Wymieszać fasolę i następne 3 składniki; gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj pepitas, i smażyć, mieszając często, aż lekko rumiane, o 2 do 3 protokół. Kadzi dusić w płytkich miseczkach i góry każdej porcji z 1 łyżką pieczonymi pepitas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn