Gulasz z ciecierzycy z bakłażanami, pomidorami i papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać gulasz z ciecierzycy z bakłażanami, pomidorami i papryką spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 385 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. 274 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać harissa, papryka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz z homara z pomidorami i papryką, Faszerowane Suszone Bakłażany I Papryka, oraz Bakłażany z pomidorami i ciecierzycą.
Instrukcje
1
Wlać 4 łyżki oliwy z oliwek do dużej patelni ustawionej na dużym ogniu. Kiedy tylko zaczyna dymu, dodać kostki bakłażana. Natychmiast zmniejszyć ogień do medium i dobrze wymieszać. Gotować, aż bakłażan kawałki są złote i miękkie, o 10 protokół. Po zakończeniu wyłącz ogrzewanie i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Tymczasem w dużym holenderskim piecu podgrzej pozostałe dwie łyżki oleju na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać cebulę, paprykę i cukinię. Gotować, mieszając często, aż cebula zaczyna brązowieć na brzegach, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj paprykę, kurkumę i czosnek. Dobrze wymieszać i gotować, aż pachnące, o 15 sekund. Następnie dodaj sos pomidorowy i wodę. Zeskrobać kawałki przyklejone do dna holenderskiego pieca drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Kurkuma
Uncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać bakłażany, ciecierzycę i jedną łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć, i gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 20 protokół.