Gulasz wołowy (Żubr) i jęczmienny z warzywami korzeniowymi

Gulasz wołowy (Żubr) i jęczmienny z warzywami korzeniowymi
Gulasz wołowy (Żubr) i jęczmienny z warzywami korzeniowymi to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, cebula, oliwa z oliwek extra virgin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz wołowy z warzywami korzeniowymi, Gulasz Wołowy Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Gulasz wołowo-piwny z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia96
Magazyn