Gulasz wołowy z upiornymi puree ziemniaczanym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 45% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 95 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz śmietanę, groszek, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielone goździki można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na doskonała spoonacular wynik 95%. Spróbuj Gulasz wołowy z upiornymi puree ziemniaczanym, Irlandzki gulasz wołowy z puree ziemniaczanym, oraz Gulasz z mielonej wołowiny na czosnkowych puree ziemniaczanym podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 5-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze 11 składników. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8-9 godzin lub do miękkości wołowiny i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Około 30 minut przed podaniem umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Drenaż. Ziemniaki przełożyć na patelnię, dodać śmietanę, masło i 1/2 łyżeczki soli. Mash aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ziemniak
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Odstawić 12 groszków do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
5
Dodaj pozostały groszek do wolnej kuchenki. Zwiększyć ciepło do wysokiej. W misce ubijamy mąkę, wodę i pozostałą sól do gładkości; mieszamy do gulaszu. Przykryć i gotować przez 5 minut lub do zgęstnienia.
Umieść puree ziemniaczane w dużej zamykanej plastikowej torbie; pokrój 2-in. dziura w jednym rogu. Na gulasz wrzucić ziemniaki ghost; udekorować groszkiem.