Gulasz wołowy z południa

Gulasz wołowy z południa
Gulasz wołowy na południe od granicy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skondensowanego bulionu wołowego campbell ' s®, proszku chili, kukurydzy z ziaren i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Na południe od granicy pasterskiej, Na południe od granicy Dip szpinakowy, oraz Sałatka na południe od granicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę, cebula i czosnek w proszku w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wylać tłuszcz.
3
Wymieszać zupę, bulion, wodę, chili w proszku i ziemniaki na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać kukurydzę i gotować, aż mieszanina będzie gorąca i bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn