Gulasz wołowy z południa
Gulasz wołowy na południe od granicy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skondensowanego bulionu wołowego campbell ' s®, proszku chili, kukurydzy z ziaren i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Na południe od granicy pasterskiej, Na południe od granicy Dip szpinakowy, oraz Sałatka na południe od granicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę, cebula i czosnek w proszku w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Wymieszać zupę, bulion, wodę, chili w proszku i ziemniaki na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać kukurydzę i gotować, aż mieszanina będzie gorąca i bulgotanie.