Gulasz wołowy wędzony

Gulasz wołowy wędzony
Dymny gulasz wołowy może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 533 kalorie, 34g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jeśli masz duszenie wołowiny, ocet winny, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 99 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gulasz z wędzoną wołowiną i porem, Duszony gulasz wołowy z serem pleśniowym i szczypiorkiem, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Wołowinę, cebulę, pomidory, przyprawy, ocet i cukier wymieszać w naczyniu zapiekanym. Przykryć i piec przez 2 godziny. Wymieszaj fasolę i piecz przez 30 minut Więcej (z pokrywką, jeśli zapiekanka jest trochę mokra lub pokrywką, jeśli dobra konsystencja), aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Schłodzić, następnie zamrozić w 6-8 porcjach w małych woreczkach na żywność lub plastikowych pojemnikach. Rozmrozić w kuchence mikrofalowej lub na noc w lodówce, a następnie podgrzać rano i przenieść do pojemnika z termosem lub podgrzać w kuchence mikrofalowej w porze lunchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Cabernet Sauvignon, Malbec i Shiraz to moje najlepsze dania na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. The Prisoner Wine Company więzień Cabernet Sauvignon z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 54 dolarów za butelkę.
The Prisoner Wine Company The Prisoner Cabernet Sauvignon
The Prisoner Wine Company The Prisoner Cabernet Sauvignon
Aromaty czarnej wiśni i dojrzałej śliwki są warstwowe z wanilią i przyprawą do pieczenia. Skoncentrowane smaki ciemnych owoców kończą się bujnym, pełnym odczuciem w ustach i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn