Gulasz Wołowy V

Gulasz Wołowy V
Gulasz wołowy V może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 278 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 166 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso duszone przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie zalewamy mąką. Na dużej patelni na średnim ogniu,
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć wołowinę i cebulę na maśle i oleju, aż rumiane na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Wołowinę i cebulę przełożyć do garnka i wymieszać z pomidorami, wodą i kostkami bulionowymi. Doprawić czosnkiem, pietruszką, tymiankiem oraz pozostałą solą i pieprzem. Wymieszać z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Czerwone WinoCzerwone Wino
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przykryć zupę i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny przed dodaniem marchewki, ziemniaków selera i perłowej cebuli. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
ZupaZupa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia20
Magazyn