Gulasz Wołowy Po Prowansalsku

Gulasz Wołowy Po Prowansalsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prowansalskiego gulaszu wołowego. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy o niskiej zawartości sodu, mąkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Prowansalsku, Gulasz Wołowy Prowansalski, oraz Wolno Gotowany Prowansalski Gulasz Wołowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
3
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 2 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieścić mieszankę cebuli w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
8
Dodaj bulion, pastę pomidorową, liście laurowe, tymianek i pomidory do kuchenki; top z cukinią i marchewką. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
PieprzPieprz
BulionBulion
WołowinaWołowina
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn