Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prowansalskiego gulaszu wołowego. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy o niskiej zawartości sodu, mąkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Prowansalsku, Gulasz Wołowy Prowansalski, oraz Wolno Gotowany Prowansalski Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 2 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Umieścić mieszankę cebuli w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
8
Dodaj bulion, pastę pomidorową, liście laurowe, tymianek i pomidory do kuchenki; top z cukinią i marchewką. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.