Gulasz wołowy Parkera

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego Parkera. Na 8,68 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1294 kalorii, 77g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka suszonych pomidorów, ząbków czosnku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć wołowinę do miski z czerwonym winem, czosnkiem i liśćmi laurowymi.
Umieścić w lodówce i marynować na noc.
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Mąkę połączyć, 1 łyżkę soli i 1 łyżkę pieprzu. Wyjąć wołowinę z marynaty łyżką szczelinową i wyrzucić liście laurowe i czosnek, oszczędzając marynatę. W partiach, pogłębiać kostki wołowiny w mieszaninie mąki, a następnie strząsnąć nadmiar.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku i brązowy połowę wołowiny na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, obracając się do brązowego równomiernie.
Umieść wołowinę w dużym piecu holenderskim i kontynuuj brązową pozostałą wołowinę, dodając w razie potrzeby olej. (Jeśli wołowina jest bardzo chuda, Potrzebujesz więcej oleju.)
Włożyć całą wołowinę do holenderskiego pieca.
Podgrzej kolejne 2 łyżki oleju do dużego garnka i dodaj cebulę, marchew, grzyby i ziemniaki. Gotować przez 10 minut na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Dodać czosnek i gotować przez 2 Więcej minut.
Umieścić wszystkie warzywa w holenderskim piecu nad wołowiną.
Dodaj 2 1/2 filiżanki zarezerwowanej marynaty do pustego garnka i gotować na dużym ogniu, aby odgazować dno patelni, skrobanie się wszystkie brązowe kawałki z drewnianą łyżką.
Dodać bulion z kurczaka, rozmaryn, suszone pomidory, sos Worcestershire, 1 łyżka soli, i 2 łyżeczki pieprzu.
Wlać sos na mięso i warzywa w holenderskim piekarniku i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu na górze pieca. Przykryj garnek i umieść w piekarniku, aby piec go przez około 2 godziny, aż mięso i warzywa będą miękkie, mieszając raz podczas gotowania. Jeśli gulasz gotuje się, a nie gotuje, obniż ciepło do 250 lub 275 stopni F.
Przed podaniem wymieszać z mrożonym groszkiem, doprawić do smaku i podawać na gorąco.