Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego Parkera. Na 8,68 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1294 kalorii, 77g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka suszonych pomidorów, ząbków czosnku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć wołowinę do miski z czerwonym winem, czosnkiem i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić w lodówce i marynować na noc.
3
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Mąkę połączyć, 1 łyżkę soli i 1 łyżkę pieprzu. Wyjąć wołowinę z marynaty łyżką szczelinową i wyrzucić liście laurowe i czosnek, oszczędzając marynatę. W partiach, pogłębiać kostki wołowiny w mieszaninie mąki, a następnie strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku i brązowy połowę wołowiny na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, obracając się do brązowego równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Umieść wołowinę w dużym piecu holenderskim i kontynuuj brązową pozostałą wołowinę, dodając w razie potrzeby olej. (Jeśli wołowina jest bardzo chuda, Potrzebujesz więcej oleju.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Włożyć całą wołowinę do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
8
Podgrzej kolejne 2 łyżki oleju do dużego garnka i dodaj cebulę, marchew, grzyby i ziemniaki. Gotować przez 10 minut na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Dodać czosnek i gotować przez 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
10
Umieścić wszystkie warzywa w holenderskim piecu nad wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
11
Dodaj 2 1/2 filiżanki zarezerwowanej marynaty do pustego garnka i gotować na dużym ogniu, aby odgazować dno patelni, skrobanie się wszystkie brązowe kawałki z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
12
Dodać bulion z kurczaka, rozmaryn, suszone pomidory, sos Worcestershire, 1 łyżka soli, i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Suszone Pomidory Ze Słoika
(wątroba I Szyja Usunięte)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Wlać sos na mięso i warzywa w holenderskim piekarniku i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu na górze pieca. Przykryj garnek i umieść w piekarniku, aby piec go przez około 2 godziny, aż mięso i warzywa będą miękkie, mieszając raz podczas gotowania. Jeśli gulasz gotuje się, a nie gotuje, obniż ciepło do 250 lub 275 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
14
Przed podaniem wymieszać z mrożonym groszkiem, doprawić do smaku i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone