Gulasz wołowy Northwoods
Northwoods Beef Stew to przepis bez nabiału z 11 porcjami. To danie główne ma 395 kalorii , 38 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 1,92 USD za porcję przepis ten pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 8 godzin i 30 minut . Jest idealny na zimę . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup marchewki, mięso do gulaszu wołowego, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 70% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy to Beef & Guinness Gulasz , Beef Green Chile Gulasz i Classic Beef Gulasz .
Instrukcje
Umieść marchewki, seler i cebulę w wolnowarze o pojemności 5 qt. W dużym zamykanym worku plastikowym wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę, po kilka kawałków na raz, i potrząśnij, aby ją pokryć.
Połóż wołowinę na warzywach.
W małej misce wymieszaj zupę, wino, tapiokę, przyprawę włoską, paprykę, brązowy cukier, bulion i sos Worcestershire.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8–10 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie. Pod koniec gotowania dodaj grzyby.