Gulasz wołowy Northwoods

Gulasz wołowy Northwoods
Northwoods Beef Stew to przepis bez nabiału z 11 porcjami. To danie główne ma 395 kalorii , 38 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 1,92 USD za porcję przepis ten pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 8 godzin i 30 minut . Jest idealny na zimę . Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup marchewki, mięso do gulaszu wołowego, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 70% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy to Beef & Guinness Gulasz , Beef Green Chile Gulasz i Classic Beef Gulasz .

Instrukcje

1
Umieść marchewki, seler i cebulę w wolnowarze o pojemności 5 qt. W dużym zamykanym worku plastikowym wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodaj wołowinę, po kilka kawałków na raz, i potrząśnij, aby ją pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Połóż wołowinę na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
W małej misce wymieszaj zupę, wino, tapiokę, przyprawę włoską, paprykę, brązowy cukier, bulion i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TapiokaTapioka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Polać na wierzch.
6
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8–10 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie. Pod koniec gotowania dodaj grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia30
Magazyn