Gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.34 za porcję. Jeśli masz kminek, mąkę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić duży ciężki garnek na średnim ogniu i dodać boczek. Smażyć przez około 5 minut, aż ostygnie i wyjąć na ręcznik papierowy i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Do gorącego tłuszczu z boczku dodajemy wołowinę i równomiernie brązujemy ze wszystkich stron, obracając szczypcami; obficie doprawiamy solą i pieprzem. Podczas gdy wołowina jest spalanie, posypać mąkę równomiernie w garnku i nadal mieszać do rozpuszczenia wszelkich grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cukierki Ratujące życie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
W razie potrzeby dodaj trochę oleju, aby mięso nie przyklejało się do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wrzucić cebulę, czosnek, pieczona papryka, papryka, i kminek; gotować i mieszać przez 2 protokół, aż pachnące. Wymieszać z octem, pomidorami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, następnie spuścić na wolnym ogniu i gotować przez 1 godzinę, przykryty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Nasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać ziemniaki. Do gulaszu pokruszyć zarezerwowany boczek i nadal gotować przez 30 minut, częściowo przykryte, aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Zdjąć z ognia i wymieszać śmietanę z gulaszem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę