Gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 340 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz seler, duszone pomidory bez dodatku soli, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne).
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać wołowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać pieczarki i kolejne 4 składniki na patelnię; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Wołowina na patelnię. Wymieszać w 1 1/2 szklanki wody i kolejnych 6 składników; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wymieszać oliwki, i gotować 30 minut lub aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liście laurowe. Wymieszać z octem.