Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu wołowo-warzywnego ze słoną pieczeń Pot. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1306 kalorii, 199g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 9,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pikantny pieczeń, seler, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Warzywny Gulasz Wołowy, Pikantny Gulasz Warzywny, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 8 składników w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać groszek; gotować 12 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone