Gulasz wieprzowy z koprem włoskim i dyni
Gulasz wieprzowy z koprem włoskim i dyni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 35g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 145 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, wino, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z wieprzowiny i dyni, Gulasz wieprzowy z jabłkiem i dyni, oraz Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Następnie wymieszać 6 składników w małej misce; posypać wieprzowiną, obracając wieprzowinę do płaszcza równomiernie.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozgrzać olej w dużym garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Dodać pancetta i sauté aż do początku brązowy, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta do średniej miski.
Dodać połowę wieprzowiny do garnka; sauté aż brązowy, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść wieprzowinę do miski z pancettą. Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną.
Dodaj cebulę i czosnek do garnka; smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj pomidory z sokami, bulionem, winem i mieszanką wieprzową. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki.
Przykryć garnek; wstawić do piekarnika. Gotować gulasz 1 godzinę.
Dodaj Cebulki kopru włoskiego, posiekane liście i kostki squasha do duszenia. Przykryć i gotować w piekarniku, aż wieprzowina i warzywa będą miękkie, o 30 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść mięso i warzywa do dużej miski; przykryć. Gotować sos na średnim ogniu, aż zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżka, o 25 protokół. Do sosu dodać mięso i warzywa, doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Fajne 30 minut. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled.) Rewarm na małym ogniu.
* Pancetta, włoski boczek utwardzony w soli, jest dostępny na włoskich rynkach oraz w niektórych sklepach spożywczych i supermarketach.