Gulasz Wieprzowy Baja
Gulasz wieprzowy Baja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 808 kalorii, 60g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka dekoracji: gałązki kolendry, olej roślinny, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Z Owoców Morza Baja, Gulasz Warzywny Baja, oraz Tacos Wieprzowe Baja.
Instrukcje
Brązową połowę wieprzowiny w 1 1/2 łyżki gorącego oleju w dużym piecu holenderskim, obracając raz. Powtórz procedurę z pozostałą wieprzowiną i olejem. Wymieszać bulion i kolejne 7 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 30 minut.
Wymieszać fasolę i kukurydzę; gotować na wolnym ogniu 30 minut. Mieszanka łyżka dół centrum mąki tortille.
Posypać serem i złożyć boki na nadzieniu.
Podawać z pożądanymi dodatkami; w razie potrzeby udekorować.