Gulasz warzywny wołowy wymaga około 3 godziny od początku do końca. To danie główne ma 188 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje $1.1 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, pieprzu, cząbru i sosu pieprzowego. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 88%. Gulasz wołowo-warzywny, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Gulasz wołowo-warzywny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku wymieszaj wołowinę, cebulę, czosnek, 1/2 szklanki wody, bulion i wystarczającą ilość bulionu do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj warzywa, przyprawy i pozostały bulion. Dusić 30-45 minut lub do miękkości warzyw.
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz warzywny. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Fuentesecan Organic Bobal-Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Głęboki wiśniowo-czerwony kolor z kardynalnymi czerwonymi błyskami. Intensywny owocowy charakter i długotrwałe aromaty czarnych owoców i czerwonych porzeczek. Przyjemny, pełny i owocowy na podniebieniu ze świeżością, żywymi taninami i pikantnym uczuciem, które jest obecne przez cały czas.Mieszanka: 60% Bobal, 40% Cabernet Sauvignon