Gulasz z Sauerbraten może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, bulion wołowy bez dodatku soli, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingersnaps można śledzić to danie główne z Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps jako deser. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Sauerbraten, Gulasz Po Niemiecku Sauerbraten, oraz Sauerbraten.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki. Drąż mięso w mieszaninie mąki. Przykryj holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Miejsce na średnim ogniu, aż gorące; dodać mięso, i gotować 5 minut lub aż rumiane, często mieszając. Mieszamy cebulę i kolejne 7 składników. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z makaronem i rodzynkami. Gotować 10 minut lub do makaronu są miękkie; usunąć i wyrzucić liść laurowy. Aby służyć, zupa kadzi do poszczególnych misek, i posypać zmiażdżone ciasteczka.