Gulasz Sauerbraten

Gulasz Sauerbraten
Gulasz z Sauerbraten może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, bulion wołowy bez dodatku soli, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingersnaps można śledzić to danie główne z Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps jako deser. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Sauerbraten, Gulasz Po Niemiecku Sauerbraten, oraz Sauerbraten.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki. Drąż mięso w mieszaninie mąki. Przykryj holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Miejsce na średnim ogniu, aż gorące; dodać mięso, i gotować 5 minut lub aż rumiane, często mieszając. Mieszamy cebulę i kolejne 7 składników. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z makaronem i rodzynkami. Gotować 10 minut lub do makaronu są miękkie; usunąć i wyrzucić liść laurowy. Aby służyć, zupa kadzi do poszczególnych misek, i posypać zmiażdżone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn