Gulasz rybny z papryką, migdałami i szafranem
Gulasz rybny z papryką, migdałami i szafranem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 413 kalorii, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tagine rybny z szafranem i migdałami, Gulasz Rybny Z Szafranem Kuskus, oraz Szafranowy gulasz rybny z białą fasolą.
Instrukcje
Oliwę rozgrzać w dużej, ciężkiej zapiekance.
Dodać cebulę, paski papryki i czosnek i doprawić solą i czarnym pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa dopiero zaczynają brązowieć, o 5 protokół.
Dodać rozmaryn, papryka i liść laurowy i gotować przez 1 minutę.
Dodać białe wino i doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn lekko się zmniejszy, około 5 minut.
Dodać pomidory, wodę i wodę szafranową i doprowadzić do wrzenia. Przykryć zapiekankę szczelnie i gotować na umiarkowanym ogniu przez 5 minut.
Migdały drobno zmielić w robocie kuchennym. Zamieszać migdały do gulaszu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Dodaj małże, przykryć i gotować, aż większość z nich otworzyć, 5 do 10 protokół.
Dodać rybę i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić, aż ryba jest gotowane przez, 2 do 3 protokół. Wyrzucić liść laurowy.
Przenieść do miski i służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.