Gulasz Meat 'n' Potato może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Za 1,14 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka, 3 g tłuszczu i łącznie 202 kalorie. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli i pieprzu, ziemniaków, sosu worcestershire i ketchupu. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują południowo-zachodni gulasz mięsno-ziemniaczany, Baekeoffe (alzacki gulasz mięsny) i Baekeoffe (alzacki gulasz mięsny).
Instrukcje
1
Na patelni smaż wołowinę i wieprzowinę na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Dodać bulion, ziemniaki, pomidory, cebulę, ketchup, sos Worcestershire, sok z cytryny i ocet. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Gulasz bardzo dobrze komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 55 dolarów za butelkę.