Gulasz Miso

Gulasz Miso
Gulasz Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.2 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kapustę napa, scallion, miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Miso, Gulasz Miso, oraz Serdeczny Gulasz Miso.

Instrukcje

1
Arame namoczyć w 1 szklance przefiltrowanej wody w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umyć quinoa w 3 zmiany zimnej wody w misce, odprowadzanie quinoa na sicie za każdym razem, a następnie umieścić quinoa w rondlu 2-do 3-quart z kombu i 1 szklanka przefiltrowanej wody. Dusić, odkryte, aż quinoa jest po prostu przetargu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KombuKombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odcedzić na sitku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Około 10 minut przed quinoa odbywa się, gotować cebulę w oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zacznie brązowy, o 5 minut, następnie dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj tofu, marchew, shiitakes, i pozostałe 2 1/2 szklanki przefiltrowanej wody i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż marchew jest po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Usunąć kombu z quinoa i wyrzucić. Wymieszać quinoa do gulaszu, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KombuKombu
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Umieścić miso w małej misce i dodać 1/4 szklanki płynu do gulaszu, ubijając, aż miso zostanie włączone, a następnie wymieszać mieszaninę do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Odcedzić i opłukać arame i dodać do gulaszu wraz z bok choy i tamari, mieszając połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
TamariTamari
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Gulasz podzielić na 2 miseczki i posypać szalką i płatkami dulse.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
DulseDulse
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
* Dostępne na rynkach azjatyckich, w sklepach z żywnością naturalną i edenfoods.com.
11
** Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, sklepach z żywnością naturalną i ethnicgrocer.com.
12
*** Dostępne na rynkach azjatyckich, sklepach z żywnością naturalną i Uwajimaya (800-889-1928).
13
**** Dostępne w sklepach z żywnością naturalną.
14
***** Dostępne na rynkach azjatyckich, w sklepach z żywnością naturalną i seaveg.com.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn