Gulasz irlandzki Gram

Gulasz irlandzki Gram jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 56g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest świetne. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz Irlandzki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę do oleju i doprawić szałwią; gotować wołowinę, aż zbrązowieje ze wszystkich stron; odcedzić.
Umieść wołowinę, ziemniaki, marchew, grzyby, cebulę, nasiona selera, sos Worcestershire, pieprz i bulion wołowy w wolnej kuchence; doprawić solą.
Wlać wystarczającą ilość wody na mieszaninę do pokrycia. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i przykryj. Gotować od 4 do 5 godzin, od czasu do czasu mieszając.
Skrobię kukurydzianą i ciepłą wodę ubić w małej misce, aż będzie gładka; wymieszać z gulaszem. Pozostawić do gotowania gulaszu aż zgęstnieje, 15 do 20 protokół.