Gulasz II

Gulasz II
Przepis gulasz II gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 384 kalorie, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skondensowany krem zupy grzybowej, skondensowana zupa jarzynowa, mielona wołowina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Jednego Garnka, Najlepszy Gulasz, oraz Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie rumiane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszaj skondensowany krem z zupy grzybowej i skondensowaną zupę jarzynową. Gotować przez 10 do 15 minut, często mieszając, aż do łagodnego zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skondensowany Krem Z Zupy GrzybowejSkondensowany Krem Z Zupy Grzybowej
Zupa JarzynowaZupa Jarzynowa

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn