Slow-Cooker Squash gulasz może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka dyni, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Curried Butternut Squash Gulasz, oraz Zdrowy gulasz z wieprzowiny, kabaczki i cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękki i złoty kolor, 4 do 5 protokół. Wymieszać z koncentratu pomidorowego i płatków czerwonej papryki i gotować 1 minutę. Wymieszać w 1/2 szklanki wody, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Przenieś zawartość patelni do powolnej kuchenki 6-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać ciecierzycę, squash, boćwiny (Nie liście), skórkę parmezanu, jeśli używasz, 2 łyżeczki soli i 7 szklanek wody do powolnej kuchenki. Wymieszać, następnie przykryć i gotować na niskim poziomie, 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do Obierania
Chard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Tuż przed podaniem, podnieść pokrywkę i wymieszać w liściach chard; przykryć i kontynuować gotowanie 10 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, aby lekko rozbić dynię. Skórkę parmezanu wyrzucić, jeśli została użyta. Potrawę pokroić w miseczki, w razie potrzeby polać tartym parmezanem i podawać z chlebem i / lub cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Klin Cytrynowy
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Piwa
Chard Szwajcarski
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego