Gulasz Do Squasha

Slow-Cooker Squash gulasz może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka dyni, oliwa z oliwek, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Curried Butternut Squash Gulasz, oraz Zdrowy gulasz z wieprzowiny, kabaczki i cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękki i złoty kolor, 4 do 5 protokół. Wymieszać z koncentratu pomidorowego i płatków czerwonej papryki i gotować 1 minutę. Wymieszać w 1/2 szklanki wody, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Przenieś zawartość patelni do powolnej kuchenki 6-quart.
Dodać ciecierzycę, squash, boćwiny (Nie liście), skórkę parmezanu, jeśli używasz, 2 łyżeczki soli i 7 szklanek wody do powolnej kuchenki. Wymieszać, następnie przykryć i gotować na niskim poziomie, 8 godzin.
Tuż przed podaniem, podnieść pokrywkę i wymieszać w liściach chard; przykryć i kontynuować gotowanie 10 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać, aby lekko rozbić dynię. Skórkę parmezanu wyrzucić, jeśli została użyta. Potrawę pokroić w miseczki, w razie potrzeby polać tartym parmezanem i podawać z chlebem i / lub cytryną.
Zdjęcia Antonis Achilleos