Gulasz Callaloo może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz dyni, bulion z kurczaka o niskiej soli, grube okra rund, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Ameryki Środkowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Callaloo, Zupa Trinidad Callaloo, oraz Callaloo z ostrym octem pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj zieloną cebulę, czosnek, tymianek i chile. Smażyć do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Czosnek
Papryka Chili
Tymianek
3
Dodaj bulion, dynię, szynkę i okrę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Dynia
Bulion
Ketmia Jadalna (okra)
Szynka
4
Dodać callaloo; gotować, aż zwiędną i liście są miękkie, często mieszając, o 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.